ГоловнаНовиниАкредитація на жеребкування Євро-2012

Акредитація на жеребкування Євро-2012

У п’ятницю, 2 грудня, в київському Національному палаці мистецтв “Україна” відбудеться жеребкування фінального турніру Євро-2012. Процедура запланована на 20.00 за місцевим часом.

Представники ЗМІ, а також радіо- і телекомпанії, що не володіють ліцензією на трансляцію, можуть подати заявку на акредитацію до 17 листопада за вказаними нижче посиланнями в онлайн-системі FAME.

• ЗМІ: https://media.fame.uefa.com

• Радіо- та телекомпанії, що не володіють ліцензією: https://broadcasters.fame.uefa.com

Усім ЗМІ та/або їхнім компаніям, що не мають облікового запису в системі FAME, необхідно зареєструватися. Щойно їхня реєстрація буде прийнята, вони можуть подавати заявки на акредитацію. Індивідуальні ЗМІ можуть пройти процес реєстрації на http://www.uefa.com/MIUFAMEregistration.

Представники радіо-та телекомпаній, що не володіють правами на трансляцію, повинні звернутися в службу УЄФА з акредитації для отримання більш детальної інформації через програму CFOU (Company Front Office User – спеціальний представник, який займається введенням та управлінням увсіма акредитаційними запитами від вашої компанії) за адресою [email protected].

Крайній термін подання заявок – четвер, 17 листопада. Підтвердження на акредитацію надсилатимуться до кінця листопада.

Заявки, отримані після дедлайну, можуть не розглядатися. У разі скасування акредитації через непередбачувані обставини УЄФА просить повідомити про це службу з акредитації за адресою [email protected].

Представники ЗМІ, що отримали акредитації, але не з’явилися на заході, можуть бути не допущені на майбутні турніри під егідою УЄФА.

Популярні новини