ГоловнаНовиниУкраїнське карате отримало перших заслужених майстрів спорту

Українське карате отримало перших заслужених майстрів спорту

 

Уперше в історії українського карате наші провідні спортсмени удостоєні почесного звання «Заслужений майстер спорту України».

Наказом Міністерства молоді і спорту від 25 серпня 2019 року почесне звання присвоєно чемпіонам ІІ Європейських ігор Станіславу Горуні та Аніті Серьогіній, віце-чемпіонці ІІ Європейських ігор Анжеліці Терлюзі та віце-чемпіонові світу 2018 року Валерію Чоботарю.

Це гідне визнання видатних досягнень кращих каратистів України, з якими пов’язані великі здобутки останніх сезонів та олімпійські надії щодо Токіо-2020.

Посвідчення та знаки спортсменам вручив президент Української федерації карате Сергій Левчук. Ця радісна подія відбулася в японському місті Хіно, де члени збірної України почали тренувальний збір напередодні перших великих стартів осені – етапу Прем’єр Ліги в Токіо (6-8.09) та етапу Серії А в Сантьяго (20-22.09).

Також наказом Міністерства звання «Майстер спорту міжнародного класу» присвоєно Галині Мельник та Діані Шостак – чемпіонкам Європи 2019 року в командному кумі те, та Ігорю Угнічу, призеру чемпіонатів Європи. 

Наші вітання спортсменам та їх тренерам, які привели їх до спортивних висот – Антонові Нікуліну, Олександрові Тонкошкуру, Денисові Морозову, Олександрові Пікуліну, Андрієві Лазаренку, Миколі Сіраковському.

Уся спільнота карате України щиро бажає нашим спортивним героям нових успіхів на славу українського спорту та в ім’я українського карате.   
                                                                                                     Прес-служба УФК 

Популярні новини