ГоловнаНовиниРозпочато акредитацію на зимові Юнацькі Олімпійські ігри в Лозанні

Розпочато акредитацію на зимові Юнацькі Олімпійські ігри в Лозанні

Організаційний комітет ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться з 9 до 22 січня 2020 року в швейцарській Лозанні, відкрив акредитацію для журналістів.

Представникам ЗМІ, які бажають висвітлити змагання, необхідно подати заявку на акредитацію медіа через портал реєстрації, який розміщено за цим посиланням: https://apps.st-software.com/yog-lausanne2020-publicregistration/en-US/Account/. Термін подачі заявок – до 4 жовтня 2019 р. 23:59 за центральноєвропейським часом (СЕТ).

Акредитацію можуть отримати офіційні та неофіційні мовники, друковані журналісти та спортивні фотографи, представники онлайн-медіа. Усі подані заявки будуть розглядатися та затверджуватися командою Міжнародного Олімпійського Комітету зі зв’язків зі ЗМІ.

Для реєстрації необхідно мати закордонний паспорт, дійсний щонайменше до 25 квітня 2020 року. Зазначимо, віза для громадян України для в’їзду до Швейцарії не потрібна.

Отримати докладну інформацію щодо процесу акредитації можна, завантаживши посібник з акредитації медіа за цим посиланням: https://www.lausanne2020.sport/wp-content/uploads/2019/08/Lausanne2020_Media_Accreditation_Manual.pdf

У Лозанні та Сен-Моріці буде забезпечено низку готельних номерів для акредитованих ЗМІ. Після схвалення заявки на акредитацію ви отримаєте підтвердження електронною поштою, що містить посилання на платформу бронювання житла. Щоб здійснити групове бронювання від імені вашої медіаорганізації, надішліть запит для доступу до платформи на пошту [email protected] (після затвердження заявки на акредитацію). Усі медіаномери будуть доступні за пільговими тарифами, які включатимуть сніданок, Wi-Fi та податки (крім міського податку). Житло можна забронювати через платформу до 31 жовтня 2019.

Також всі акредитовані журналісти отримають право користуватися громадським транспортом безкоштовно для трансферів в Лозанні та Сент-Моріці в період проведення змагань.

Лозанна-2020 забезпечить комфортне робоче середовище для акредитованих ЗМІ, надаючи широкий спектр послуг та послуг відповідно до рівня, встановленого попередніми зимовими Юнацькими Олімпійськими іграми.

Докладну інформацію з питань проживання, транспорту, роботи медіацентрів, розкладу й локацій змагань тощо можна отримати тут: https://www.lausanne2020.sport/en/news/media-accreditation-opens-for-lausanne-2020/

Довідково:

Юнацькі Олімпійські ігри – це найпрестижніші міжнародні змагання для юних атлетів від 15 до 18 років з усього світу. ЮОІ в Лозанні-2020 стануть першими «гендерно-рівними» зимовими Іграми й зберуть 1880 спортсменів: 940 юнаків та 940 дівчат з понад 70 країн, які змагатимуться за медалі у восьми видах спорту.
 
http://noc-ukr.org/news/18920/?fbclid=IwAR2iokG1tWWi9jNoB4pkHvCiB-fcF2-3Fo5bvgXResNg030XOBvMZtnX4uI

Популярні новини