ГоловнаНовиниЩасливого плавання, оновлена ФФУ!

Щасливого плавання, оновлена ФФУ!

Сьогодні, 16 червня, в Будинку футболу в Києві пройшов ХХ Конгресс ФФУ. Його основними завданнями  були: перетворення (зміни організаційно-правової форми) Громадської організації «Федерація футболу України» на Громадську спілку «Федерація футболу України», визначення мети (цілей) її діяльності, затвердження Статуту новоствореної Спілки, обрання Президента та членів Виконавчого комітету, інших органів управління та аудиторського органу Громадської спілки «Федерація футболу України» відповідно до затвердженого Статуту. А також ще ціла низка інших дуже важливих питань.

Усі 95 делегатів Конгресу  одноголосно проголосували за створення Громадської спілки «Федерація футболу України» у організаційно-правовій формі «громадська спілка».

Президентом Громадської спілки «Федерація футболу України» на термін 5 років усі 95 делегатів Конгресу одноголосно обрали  Андрія Павелка. І це закономірно, бо Андрій Васильович вже два роки очолює Федерацію футболу України. І виконує свою справу добре й професійно.

Першими віце-президентами стали: Вадим Костюченко, Олександр Бандурко та Назар Холодницький. Прізвища перших двох  керівників добре знайомі футбольній спільноті країни – вони  багато років  успішно працюють у спорті та футболі. А от Назар Іванович Холодницький людина тут  нова і майже незнайома більшості учасників Конгресу. Але велике бажання заступника Генерального  прокурора України – керівника Спеціалізованої антикорупційної  прокуратури попрацювати на громадських засадах на благо українського футболу дуже сподобалося всім делегатам ХХ Конгресу ФФУ. І переконала їх одноголосно проголосувати й за нього, і за двох інших кандидатів на важливі посади…

ХХ Конгрес ФФУ став справжнім  явищем у футбольному житті країни, яку у світі знають і поважають як футбольну Державу. У мене особисто не має ніяких сумнівів у тому, що створена на ньому нова Громадська спілка «Федерація футболу України» матиме таку ж щасливу й успішну долю, як  і її  попередниця Громадська організація «Федерація футболу України»!

Попереду у  Спілці  і у нас (АСЖУ – її колективний член) чимало напруженої і гарячої праці. Орієнтири визначено. За справу, друзі!

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України,
делегат ХХ Конгресу ФФУ
.

 

Популярні новини