ГоловнаНовиниВсесвітні Зимові Ігри Спеціальної Олімпіади в Австрії

Всесвітні Зимові Ігри Спеціальної Олімпіади в Австрії

 
«Серцебиття світу» – під таким гаслом пройдуть 11-ті Всесвітні Зимові Ігри Спеціальної Олімпіади з 14 по 25 березня 2017 року в Австрії. Ця подія міжнародного значення збере 3000 спортсменів і 1100 тренерів зі 110 країн світу. Захід буде проводитись у прекрасних містах – Грац, Шладмінг і Рамзау.
 
Всесвітні Ігри СО стануть найбільшим спортивним та гуманітарним заходом в 2017 році. Рух Спеціальної Олімпіади спрямований на створення світу, який приймає та поважає кожну людину, незалежно від її особливостей, – світ інклюзії та взаємної поваги. Спортсмени Спеціальної Олімпіади України їдуть до Австрії, щоб достойно представити нашу країну, а також продемонструвати свої здібності всьому світу. 
 
Делегація Спеціальної Олімпіади України складається з 18 спортсменів та 5 тренерів і змагатиметься в трьох видах спорту:
 
Гірські лижі: Степан Синюков, Володимир Янчук (обидва – Київ).
Тренер: Валерій Гревизирський. 
 
Лижні перегони: Катерина Кудрявцева (Житомир), Юрій Ліниця , Роман Солтис, Оксана Угрин (усі – Львів).
Тренер: Юрій Байцар.
 
Команда з хокею на підлозі: Аркадій Бадін, Артем Бадін, Артур Бадін, Василь Добридний, Олег Федоренко, Володимир Горбунов, Олександр Горпинич, Микола Іванюшин, Віталій Іванів, Денис Кальник, Олександр Петров, Руслан Величко (усі – Миколаїв).
Головний тренер: Анатолій Ковтун 
Тренер: Сергій Затонов, Олена Карпухіна.
 
Усі спортсмени Спеціальної  Олімпіади України наполегливо тренуються, долаючи біль і труднощі, щоб прапор України майорів поруч із прапорами майже двох сотень прапорів держав світу. 
 
За відсутності допомоги держави, просимо Вас підтримати обрану вами команду з виду спорту в складі делегації СОУ і переказати на рахунок Спеціальної Олімпіади посильну для Вас суму на квитки та екіпірування, щоб весь світ побачив: Україна не тільки воює, її суспільство здатне до реальної підтримки і гуманного ставлення до тих, кого обійшла доля. 
 
Реквізити ВГОІ «Спеціальна Олімпіада України»:
Код-26194102
Поточний рахунок в гривнях – № 26003300103696 в ТВБВ №10026/0122 філії Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк». МФО 322669.
 
Вболіваємо за наших спортсменів та бажаємо їм перемог!  
 
Андрій Підварко,
викон. директор СОУ
 

 

Популярні новини