ГоловнаНовиниНагороди – найкращим!

Нагороди – найкращим!

Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак, президент Національного олімпійського комітету України, герой України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов привітали військових спортсменів та тренерів із перемогами на VI Всесвітніх іграх серед військовослужбовців, що проходили у жовтні в Кореї.

Сьогодні, 6 листопада, Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак нагородив найкращих військових спортсменів та тренерів за успішні виступи на Всесвітніх іграх серед військовослужбовців.І побажав їм нових перемог на Славу України у наступних міжнародних стартах, головними з яких є літні Олімпійські ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Привітати переможців також приїхали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Нагадаємо, що під час цих важливих та цікавих змагань серед 117 країн світу Україна посіла 10 загальнокомандне місце! Наші військові спортсмени вибороли – 26 медалей, із них 5 золотих та встановили 2 рекорди Всесвітніх ігор.

– Щоразу на змаганнях у різних країнах світу наші військові спортсмени показують достойні результати, доводять, що вони – найкращі, – зазначив Міністр оборони України Степан Полторак. – Наразі розпочато відродження матеріальної бази спортивних об’єктів Міністерства оборони. Ми робимо все необхідне, щоб створити гідні умови тренувань для наших атлетів. Маємо змінювати підходи до фізичної культури та спорту серед молоді, адже для армії це надзвичайно важлива складова підготовки військовослужбовців.

Під час цього урочистого заходу 32 армійських спортсмени та їх наставники отримали грошові премії від Міністра оборони та Почесні грамоти й цінні подарунки від Національного олімпійського комітету України.

На закінчення зустрічі міністр оборони України генерал армії Степан Полторак побажав найкращим атлетам та їх тренерам усього самого доброго у житті, а також нових здобутків на спортивному фронті, аби гімн України, як можна частіше лунав на усіх олімпійських аренах та інших міжнародних стартах на честь військових спортсменів!

Геннадій Ніколайчук,
член АСЖУ, спеціально для нашого сайту
 

Популярні новини