ГоловнаНовиниСергій Бубка обраний віце-президентом ІААF найбільшою кількістю голосів

Сергій Бубка обраний віце-президентом ІААF найбільшою кількістю голосів

Президент Національного олімпійського комітету України, уславлений легкоатлет Сергій Бубка переобраний віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій на виборах, які відбулися сьогодні, 19 серпня, в Пекіні.

Українець отримав 187 голосів від національних федерацій країн, які брали участь в голосуванні. Це перший результат серед семи претендентів на чотири посади віце-президента IAAF.

Сергій Бубка подякував тим національним легкоатлетичним федераціям, які підтримали його на виборах і заявив, що продовжуватиме працювати на благо IAAF та світової легкоатлетичної родини.

«Перш за все, я хочу привітати Себа Кое з чудово проведеною кампанією. Ми отримали багато можливостей обговорити виклики, що постають перед нашим видом спорту, поспілкуватися з представниками федерацій, поділитися своїм баченням майбутнього легкої атлетики та знайти рішення. Від усієї душі дякую національним федераціям, які віддали голоси за мою кандидатуру на посади президента та віце-президента IAAF. Дякую моїй родині та моїй команді, що підтримували мене усі ці місяці – разом з вами ми зробили чудову роботу», – зазначив Бубка.

«Я продовжую працювати на благо легкої атлетики на будь-якій позиції, яку довірить мені легкоатлетична родина, як працював усе своє свідоме життя. Бажаю удачі новому президенту і залишаюся відданим тим ідеям та пропозиціям, на яких побудував свою передвиборчу програму», – наголосив Сергій Бубка.

прес-служба НОК України

Популярні новини