ГоловнаНовиниКоли ми єдині - ми непереможні!

Коли ми єдині – ми непереможні!

З 1 серпня в Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ) розпочинається обмін членських посвідчень на новий п’ятирічний період 2016–2020 роки.

Як і всій країні, нам сьогодні непросто: до колишніх проблем (основні з яких – відсутність реальної фінансової та організаційної підтримки АСЖУ з боку держави і рідного спортивного Міністерства) додалася ще одна, мабуть, найболючіша – другий рік триває АТО на Донбасі, яка вже забрала тисячі життів наших земляків – військових і мирних жителів. А скільки ще горя, втрат і бід чекає Україну та її багатостраждальний народ у ході спекотних подій на південному сході країни?..

Незважаючи ні на що, творчий пульс нашої громадської організації, до речі, однієї з найбільших у країні, не припиняється ні на мить. Багато в чому завдяки вашій активній життєвій позиції, вашому величезному творчому потенціалу, вашій постійній зацікавленості в діяльності АСЖУ, нарешті, вашій згуртованості! Тільки разом – ми серйозна сила! Сила, на яку зважають, поважають і бояться.

Наша праця затребувана, її цінують, хоча нерідко й критикують, що, втім, природно для активно функціонуючої організації. За 16 років існування (з 26 червня 1999 року) Асоціація спортивних журналістів України показала себе гідним і надійним партнером спортивного та олімпійського руху країни. У нас прекрасні відносини з Національним олімпійським комітетом України та його багаторічним президентом, олімпійським чемпіоном Сергієм Бубкою. Не сумніваюся, так буде і надалі…

Щодо обміну посвідчень на новий п’ятирічний період (2016–2020 рр.). Проходити він буде так само як і раніше – вся підготовча й організаційна робота виконується обласною організацією АСЖУ. Після спілкування з керівником місцевої регіональної організації спортивні журналісти з областей, які бажають продовжити своє членство в АСЖУ або вступити до неї, заповнюють спеціальну анкету – вона з 1 серпня розміщена на нашому сайті. І вже в електронному вигляді разом із кольоровим фото анкета відсилається до Києва за вказаною у ній адресою. Встановлені Правлінням АСЖУ членські внески приймаються президентами обласних організацій, і потім передаються ними до столиці. Тільки після надходження внесків, шановні колеги, ви отримаєте нові посвідчення членів АСЖУ на 2016–2020 роки. Ще раз звертаю, колеги, вашу увагу на те, що вся обмінна документація з областей, включаючи і фото, прийматиметься в Києві тільки в електронному вигляді. Так вже багато років практикується в Міжнародній Асоціації спортивної преси (AIPS), колективним членом якої є й АСЖУ.

Посилання на анкету розміщено в основному Меню сайту АСЖУ. Кожен кандидат заповнює її власноруч українською мовою.

У разі виникнення будь-яких суперечливих моментів, які стосуються обміну нових посвідчень, слід звернутися до президента обласної організації АСЖУ і до нас у Київ до Правління АСЖУ по електронній пошті або за телефонами, вказаними на сайті Асоціації.

Якщо у вас виникли технічні питання щодо заповнення анкети, звертайтеся за допомогою до адміністратора сайту Дмитра Галико за телефоном 050-520-96-17.

Видача нових журналістських посвідчень членам АСЖУ на період 2016–2020 роки почнеться з 1-го грудня 2015 року.

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України

 

Популярні новини