ГоловнаНовиниЗустрінемося в КПІ, друзі!

Зустрінемося в КПІ, друзі!

19 травня 2013 в Києві відбудеться 10-й Міжнародний турнір з карате-до «Kyiv Open CUP».
 
Карате в Україні стає все більш популярним, а наш Міжнародний турнір збирає все більше і більше спортсменів з різних країн. Цього року в змаганнях візьмуть участь понад 800 спортсменів з 65 клубів. Окрім учасників з України, у змаганнях візьмуть участь спортсмени з Білорусі, Росії та Молдови, серед яких будуть призери чемпіонатів Європи та світу.

Організатор 10-го турніру «Kyiv Open CUP» – Українська Федерація Карате (президент Сергій Левчук). Суддівську колегію цього року складуть 50 суддів з України та зарубіжжя, її очолить суддя міжнародної категорії WKF Дмитро Лахтіков (Естонія).

Змагання проходитимуть одночасно на 6-ти татамі. Всього за один турнірний день зможуть відбутися індивідуальні виступи в ката і куміте в різних вікових категоріях: від 8 років і старше 18 років, серед юнаків та дівчат.

Переможців у старших вікових категоріях чекають грошові призи.

10-й Міжнародний турнір «Kyiv Open CUP» проходитиме в спортивному комплексі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» 19 травня 2013 (неділя) за адресою: м. Київ, вул. Верхньоключова, 1/26.

Початок змагань о 9-00.
О 14:00 на центральному майданчику пройдуть фінальні бої старших категорій.
О 16:00 – церемонія нагородження переможців турніру.

На європейських і світових чемпіонатах за версією WKF Україну успішно представляють спортсмени Української Федерації Карате. На 48-му чемпіонаті Європи з карате, який днями завершився в Будапешті, Аніта Серьогіна (клуб «Катана», м. Іллічівськ, Одеська обл.) завоювала золоту медаль в куміте (вага до 61 кг). Роком раніше на подібному турнірі в Іспанії вихованка тренера Олександра Тонкошкура стала срібною призеркою. Вітаючи їх з цим чудовим успіхом, ми бажаємо всім учасникам 10-го Міжнародного турніру з карате «Kyiv Open CUP» гідного виступу і відмінного травневого настрою. До зустрічі в КПІ, друзі!

За додатковою інформацією звертайтесь:
Анатолій Сальник,
PR-директор УФК,
(097) 747-02-03
[email protected]

Відео і фото з попередніх чемпіонатів «Kyiv Open» можна подивитися тут: www.karate-do.com.ua

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Міжнародний турнір «Kyiv Open CUP» (www.karate-do.com.ua):

Основна мета, за якою Клубом «Сьогун» був заснований Міжнародний турнір з карате «Kyiv Open CUP», – надати українським каратистам з усіх напрямів і всіх федерацій можливість битися на єдиному турнірі зі спортсменами з інших країн світу.
Перший турнір «Kyiv Open CUP» відбувся в 2003 році, і участь у ньому взяло 170 спортсменів з 5 регіонів України. Другий Кубок став вже міжнародним, надавши можливість українським спортсменам змагатися з каратистам Азербайджану. На третьому турнірі «Kyiv Open CUP» у 2005 році змагалися вже 239 учасників з 16 клубів України, а четвертий «Kyiv Open CUP» прийняв до участі 477 спортсменів з 27 команд України, Росії, Білорусі та Узбекистану. У 2007 році відбувся 5-й «Kyiv Open CUP», в якому змагалися 480 спортсменів з 41 команди України, Росії, Білорусі, Грузії. На сьогоднішній день «Kyiv Open CUP» – один з найпрестижніших міжнародних турнірів з карате, який проходить на території України.

Всеукраїнська громадська організація «Українська федерація карате» (УФК)
Всеукраїнська громадська організація «Українська федерація карате» (ВГО «УФК») зареєстрована наказом Міністерства юстиції України № 2002/5 від 30.10.2009 р., свідоцтво про реєстрацію № 3218.
Основною метою ВГО «УФК» є розвиток і популяризація карате-до WKF в Україні на високому, професійному рівні. Наша федерація є єдиним представником України на міжнародному рівні та на всіх офіційних чемпіонатах. Президент УФК – Сергій Левчук.

* Карате в Україні та в світі:
У світі карате визнано всіма міжнародними спортивними організаціями (Міжнародним олімпійським комітетом, Міжнародною асоціацією світових ігор, Генеральною асоціацією міжнародних спортивних федерацій) як єдиний вид спорту, без поділу на стилі й версії.
Організацією, яка розвиває карате, обрано Всесвітню федерацію карате (WKF), що об’єднує 178 країн світу.
На асамблеї Міжнародного олімпійського комітету (IOC) в 2005 р. у Сінгапурі карате було обрано одним з двох видів спорту, які претендують на включення до Олімпійської хартії.
 

Популярні новини