ГоловнаНовиниЩасливого плавання!

Щасливого плавання!

16 червня в Київському Палаці спорту відбулася офіційна презентація нового Клубу ветеранів спорту та діячів спортивного руху.

На початку червня за ініціативою ветеранів спорту міста Києва та активної підтримки керівництва Палацу спорту (директор Віктор Ткаченко) був створений перший у країні потужний Клуб ветеранів спорту та діячів спортивного руху. Серед його засновників відомі у країні та світі люди – чемпіони, призери й учасники Олімпійських Ігор, чемпіонатів світу, Європи, колишнього Радянського Союзу, України, а також значні у світі тренери, спортивні журналісти та діячі спорту України і Києва.

Президентом нового об’єднання обрано Віктора Вікторовича Ткаченка, котрий вже 21 рік очолює чудовий колектив Київського Палацу спорту (до речі, 9 грудня він відмічатиме своє 50-річчя). Правління клубу складається з 21 особи. Тут ми бачимо: олімпійського чемпіона з волейболу Володимира Іванова, срібного призера Олімпійських Ігор з фехтування Віктора Путятіна, олімпійського чемпіона з легкої атлетики Віктора Цибуленка, олімпійського чемпіона з греко-римської боротьби Івана Богдана, заслуженого тренера України з фехтування, голову Ради ветеранів фізичної культури і спорту міста Києва Валентина Кушнаренка, почесного президента Федерації важкої атлетики України Василя Драгу та багато інших шанованих у світі спорту людей.

Головна мета діяльності Клубу, а місцем його постійного знаходження став Київський Палац спорту, є об’єднання зусиль членів клубу заради пропагування здорового способу життя, найкращих традицій спортивного та олімпійського рухів України, подальшого розвитку ветеранського спортивно-фізкультурного руху, вирішення соціально-побутових питань ветеранів спорту та громадян, які зробили вагомий внесок у розвиток спорту і фізичної культури в світі, Україні та в місті Києві.

Особлива увага в роботі Клубу приділятиметься спілкуванню з молоддю, бо олімпійцям завжди є що передати підростаючому поколінню. Плани і бажання у членів нового Клубу ветеранів спорту величні й амбітні. Знаючи чемпіонський характер цих невтомних та енергійних людей з юнацьким запалом у серцях, не має жодного сумніву – вони будуть виконані.

Щасливого плавання тобі, Клубе ветеранів спорту і діячів спортивного руху!

Володимир Лебедко,

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ,
член НОК України

попередня стаття
наступна стаття

Популярні новини