ГоловнаНовиниРазом ми сильніші

Разом ми сильніші

19 березня в Київському Палаці спорту відбувся ІІІ звітно-виборчий з’їзд Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ). У його роботі взяли участь – міністр у справах сім’ї, молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, президент Національного олімпійського комітету України, член Виконкому МОК, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, президент Федерації легкої атлетики України, член МОК, дворазовий олімпійський чемпіон Валерій Борзов, голова Білоруської Асоціації спортивної преси Петро Рябухін.

Після короткого звіту президента АСЖУ, члена НОК України Михайла Волобуєва про роботу Асоціації та її Правління за звітний період з 18 лютого 2005 по 19 березня 2010 року, а також звіту голови Ревізійної комісії АСЖУ Олега Костенка, відбулося їх обговорення делегатами та гостями з’їзду. На думку всіх виступаючих, ця робота заслуговує повного схвалення. Позитивну оцінку діяльності АСЖУ дали у своїх виступах і керівники спортивної галузі країни Равіль Сафіуллін та Сергій Бубка, а також гість з Білорусі Петро Рябухін.

Михайло Волобуєв А потім пройшли вибори нового президента Асоціації спортивних журналістів України. Їм одноголосно на п’ятирічний термін до 2015 року знов переобраний Михайло Михайлович Волобуєв. Делегати III з’їзду затвердили і склад нового Правління АСЖУ.

У рамках роботи з’їзду відбулося і вручення номінацій переможцям нашого традиційного журналістського конкурсу «Підсумки спортивного року». Дякуємо всім, хто взяв участь в цьому яскравому та святковому форумі. Наша щира подяка за підтримку в його організації та проведення – Національному олімпійському комітетові України, Київському Палацу спорту, багаторічному діловому партнерові АСЖУ компанії «Десата-спорт».

Шановні колеги, із задоволенням пропонуємо вашій увазі великий фоторепортаж про цю знакову для Асоціації подію нашого спеціального фотокореспондента, делегату з’їзду Андрія Клименка.

Щасливого тобі п’ятирічного плавання, АСЖУ! Попереду, колеги, нас чекає цікава робота. І перш за все ЄВРО-2012!

 

Михайло Вєтров
попередня стаття
наступна стаття

Популярні новини